create your own banner at mybannermaker.com!

Σελίδες

..............................................E-MAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: allsportsbet@yahoo.gr





create your own banner at mybannermaker.com!
create your own banner at mybannermaker.com!

Τρίτη 17 Μαΐου 2011

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ/ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΟΣΦΠ: Τα σενάρια και η φημολογία για τον Μιχάλη Σηφάκη αυξάνονται καθημερινά, με τον μάνατζερ του Κρητικού τερματοφύλακα του Άρη να διαψεύδει οποιαδήποτε επαφή με τον Ολυμπιακο.
Κλεισμενος φαινεται να ειναι ο Μπαταλια καθως και ο Φορτουνης.Σε αναζητηση για την θεση του τερματοφυλακα βρισκονται οι κοκκινοι.

ΠΑΟ:  Στην Ελλάδα βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα ο Βραζιλιάνος αμυντικός Γκάμπριελ μαζί με τον μάνατζερ του, για να συζητήσει με τον Παναθηναϊκό σχετικά με το μέλλον του.
Ανακοίνωση με την οποία εκφράζει τη στήριξη της στον Ζεσουάλδο Φερέιρα εξέδωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της.
 Μπορεί από τον Παναθηναϊκό να διαψεύδουν τα σενάρια αποχώρησης του Φερέιρα, ο βασικός, όμως, υποψήφιος αντικαταστάτης του Γιώργος Δώνης ήδη έχει αρχίσει να μελετά τους πράσινους.Περαν του Δωνη οι πρασινοι στρεφονται σε αλλες λυσεις οπως αυτη του Αναστασιαδη.Δυσκολο για Κουπερ.

ΑΕΚ:Ο Χιμένεθ αποφάσισε να αφήσει εκτός τον Καφέ στην αναμετρηση με τον ΠΑΟΚ για να τον ξεκουρασει.Σε αναζητηση ποιοτικων παικτων για το ροστερ τις επομενης περιοδου εχει ξεκινησει η διοικηση της ΑΕΚ καθως πρεπει να μειωθει το μπατζετ και παραλληλα να ερθουν παικτες ικανοι για να πρωταγωνιστησουν.

ΠΑΟΚ:Εκδικηση ψαχνουν οι παικτες του ΠΑΟΚ στην αναμετηση της Τουμπας με την ΑΕΚ.Ο Ζαγορακης θα συναντηθει με τους οραγανωμενους οπαδους για να τους συστησει να μην προβουν σε ακραιες καταστασεις για να μην τιμωρηθει η ομαδα.Οι μεταγραφικες κινησεις εχουν παγωσει καθως ακομα ψαχνουν τον επομενο προπονητη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου