create your own banner at mybannermaker.com!

Σελίδες

..............................................E-MAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: allsportsbet@yahoo.gr





create your own banner at mybannermaker.com!
create your own banner at mybannermaker.com!

Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

ΔΥΑΔΑ

ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ - ΕΣΚΙΣΕΧΡΣΠΟΡ  1
ΠΑΟΚ   -  ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ   1

ΜΟΝΑ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑΤΑ ΣΤΑ Χ 

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΞΑΝΘΗ   Χ
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ  Χ
ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ.Γ   Χ
ΚΕΡΚΥΡΑ   -   ΑΡΗΣ   Χ
ΕΒΕΡΤΟΝ - ΜΠΟΛΤΟΝ Χ



3 σχόλια:

  1. Kαλησπερα ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ
    Πρωτη φορα γραφω μηνυμα και η αφορμη ειναι ο Κιλλερ ο οποιος δεν γραφει αυτο το καιρο. Αν ο λογος ειναι το ο,τι ορισμενοι κανουνε πλακα για το ενα παιχνιδι και την μικρη αποδοση, εμας τους παιχτες τους σοβαρους δεν μας νοιαζει. Αν υπαρχει αλλο προβλημα? ζηταω συγνωμη που αναρωτιεμαι.
    Για να μαθουνε ολοι , πως παιζεται το στοιχημα?Δεν γινεται! Εχω 10 μπλογκ,σαιτ που προτεινουνε παιχνιδια, περιπου στα 20 παιχνιδια διαλεγω τα 4 με 5 , μετα απο πολυ φιλτραρισμα,λογος για τον τροπο παιχνιδιου αυτονοητος, ολα μονα και ειμαι κερδισμενος,και απο το μπλογκ σας εχω καλη γνωμη στα φαβορι του Κιλλερ ,του Γιαννη και τα μπετ ημερας, αν μπορειτε να μ ενημερωσεται. ΧΡΗΣΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φιλε Χρηστο καλημερα και χρονια σου πολλα.Με αφορμη το σχολιο σου,θελω να σου πω κατι.Μου αρεσει ο τροπος που παιζεις,ενας σωστος παιχτης αυτο πρεπει να κανει.Οσο για μενα εδω ειμαι,σου δινω το λογο μου δεν με απασχολουν οι ορισμενοι κυριοι,αλλα παιχτες οπως εσυ.Καθε χρονο τετοια εποχη,ΔΕΝ παιζω στοιχημα γιατι, ΚΑΘΕ χρονο βασει των αρχειων μου,τετοια εποχη η ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ γινεται ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ και η ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ γινεται ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ καταλαβες χαχα.Γιαυτο το λογο παντα απεχω.Δεν ξερεις απο που θα σου ερθει,να περασουν οι γιορτες,να ξεκινησουν τα πρωταθληματα και εδω ειμαστε,για καινουργια ταμεια.Σου ευχομαι να εισαι καλα,καλη χρονια,με υγεια πανω απο ολα,και να χερεσαι την οικογενεια σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σε ευχαριστω για την απαντηση. ΧΡΗΣΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή